UU Vejle flytter

Anbefal denne side:

UU Vejle og Study Support Center holder flyttedag

Efter godt 4 år i de nuværende lokaler, så er tiden kommet til at UU Vejle og Study Support Center flytter. Vi flytter dog kun ca. hundrede meter, og du vil fortsat kunne finde os på campusområdet på Boulevarden 48.

De nuværende lokaler bliver pga. stigende elevtal på Campus Vejle, inddraget til kantineområde. Kjeld Petersen, der er leder af UU Vejle fortæller i den forbindelse:

”Det er jo i bund og grund positivt at flere unge tager en ungdomsuddannelse, og Vejles uddannelsesinstitutioner har vækst, så vi tager flytningen med oprejst pande.”

De nye lokaler ligger i bygning Q, og er derfor hurtigt blevet omdøbt til Afdeling Q med henvisning til Jussi Adler-Olsens populære krimier.

Kjeld Petersen konstaterer i den forbindelse med et glimt i øjet:

”Vi har endnu ikke fundet hverken Carl Mørck eller Assad i lokalerne, men de skal da være velkomne, lige som Vejles unge er velkomne i de nye lokaler”

Flytningen sker d. 28. og 29. juni, og det kan derfor være svært at komme i kontakt med UU Vejle på vores hovednummer.

Det vil være muligt at komme i telefonisk kontakt med en UU-vejleder i de dage, men vi vil klart opfordre til, at man venter til mandag d. 2. juli med at kontakte os igen.

Personlig henvendelse uden aftale vil ikke være muligt d. 28. og 29. juni.

Afdeling Q