Edison 6.-7. kl.

Edison åbner mulighed for at arbejde struktureret med kreativitet og innovation i undervisningen

Kort videobeskrivelse af Edison.

Den grundlæggende ide er at 7. klasse (alternativt 6. klasse) følger et forløb, hvor viden, idéudvikling og teamsamarbejde fører til en opfindelse. Opfindelsen bliver til et produkt, en model, en prototype eller en beskrivelse af et koncept, som gruppen til sidst skal "sælge" på en messe, hvor alle klasser deltager.

Innovation er vigtig

UU Vejle er en del af Edison. Vi mener, at innovation som læringsstrategi rummer mange aspekter, der tilgodeser de kompetencer, som unge forventes at mestre for på sigt at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Hvis Danmark i fremtiden skal kunne begå sig i den nye globale økonomi, er det væsentligt at udvikle en bred og kreativ innovationskultur, der giver unge erfaringer med at tænke nyskabende, se muligheder samt lyst til at sætte ideer i værk.

Alt sammen erfaringer som vi i UU Vejle mener styrker eleverne fagligt, personligt og socialt, så de bliver rustet til at træffe kvalificerede valg i fremtiden.

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)